TARINATEATTERI - KEVÄÄN KORVALLA

Kevään korvalla kuunnellaan tarinoita keväästä ja siitä, mitä se meissä herättää.  Järven pinta on jatkuvassa liikkeessä. Jäät ryskyy, paukkuu, kumahtelee.  Mikä meissä liikahtaa, kun railot halkeaa ja veden pinta taivuttaa jään ja talven selän?

Tarinateatteri (Playback Theatre) on Yhdysvalloissa 1970-luvulla kehitetty, yhteisöllinen, soveltavan draaman muoto, jossa esiintyvä ryhmä tuo näyttämölle yleisön kertomia tositarinoita.

Tervetuloa näkemään, kokemaan ja jakamaan tarinoita keväästä ja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä!

Lavalla Nätyn neljännen vuosikurssin opiskelijat Laura Halonen, Paavo Kääriäinen, Markus Lappalainen, Vera Veiskola ja Antti Autio, Guest Star -muusikkona Antin kanssa toimii Tampereen Teatterin näyttelijä Jussi-Pekka Parviainen.

Esityksen ohjaa yliopistonlehtori Tiina Syrjä.

Kesto n. 90 minuuttia.

VAPAA PÄÄSY JA BAARI AUKI!

**
Monttu auki on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, ilmaiset iltamat kaikelle kansalle. Iltamissa esitellään Nätyn taiteellisia projekteja ja Puhutaan politiikkaa! eli päästään todistamaan Nätyn opiskelijoiden yhteistyössä muiden oppiaineiden kollegojen kanssa järjestämiä poliittisia debatteja.

Luvassa keskustelua, politiikkaa, runoa, proosaa ja musiikkia.

Vapaa pääsy.

Monttu auki -tapahtumat kevätlukukaudella 2015:
17.3. klo 19 Tarinateatteri
24.3. klo 19 Jalostamo-kollektiivin Elfriede Jelinek -ilta
18.4. klo 19 Puhutaan politiikkaa!, teemana eduskuntavaalit
21.4. klo 19 Puhutaan politiikkaa!, teemana eduskuntavaalit

Kuvassa vas. Vera Veiskola, Antti Tiensuu,  Laura Halonen,  Markus Lappalainen ja Antti Autio
Kuva: Samuli Hytönen