MONTTU AUKI TIISTAINA 20.1. KLO 19

Kevätlukukauden ensimmäisissä iltamissa nähdään Riikka Papusen ja Mammu Koskelon Mummomatinea sekä Marc Gassot'n nelosille vetämän Miimi, maski ja klovneria -kurssin aikaansaannoksia.

Mummomatinea

Lavalla: Riikka Papunen ja Mammu Koskelo
Ohjaus: Riikka Papunen ja Mammu Koskelo
Esitys pohjautuu tekijöiden mummoilta kerättyihin tarinoihin ja esitys on kiertänyt pääosin vanhainkodeissa ja palvelutaloissa.

Miimi, maski ja klovneria -kurssi

Miimi, maski ja klovneria -kurssin aikana Nätyn neljännen vuosikurssin opiskelijat ovat paneutuneet otsikon mukaisiin aiheisiin. Kurssilla on tehty miimiharjoituksia Jacques Lecoqin hengessä sekä kokeiltu neutraalimaskien toimintaa. Tutkimuksen kohteena ovat olleet erityisesti klovneria sekä klovnerian vaatima aito läsnäolo.

Kurssilla on pohdittu seuraavia kysymyksiä: Olenko kontaktissa yleisöön? Tunnenko sen mitä yleisö tuntee? Tunnenko itseni? Tunnenko muuta kuin itseni? Uskallanko mennä lavalle ilman ennakkosuunnitelmaa? Olenko avoin omille ja yleisöstä tuleville impulseille? Voinko rakentaa kohtauksen yhdessä yleisön kanssa? Miten olla hetkessä ja huolehtia silti dramaturgiasta? Kuinka flopata ja päästä sen yli? Demo on harjoitus ja osa kurssia.
Esitys ei sovellu alle 16-vuotiaille.

Osoite Tampereen yliopiston päärakennus, Kalevantie 4, D-siipi.

Vapaa pääsy! Baari auki!

Kesto n. 2 tuntia.

Monttu auki on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, ilmaiset iltamat kaikelle kansalle. Iltamissa esitellään Nätyn taiteellisia projekteja ja Puhutaan politiikkaa! eli päästään todistamaan Nätyn opiskelijoiden yhteistyössä muiden oppiaineiden kollegojen kanssa järjestämiä poliittisia debatteja.

Luvassa keskustelua, politiikkaa, runoa, proosaa ja musiikkia.

Monttu auki -tapahtumat kevätlukukaudella 2015:
20.1. klo 19
11. ja 12.2. klo 19