Tiistaina 25.11. klo 19 Puhutaan politiikkaa!

Tervetuloa Puhutaan politiikkaa! -iltamaan Teatterimonttuun tiistaina 25.11.2014 klo 19. Aiheena on kokemus sukupuolesta.

”Sukupuolia tarvitaan jotenki.. Ne on ihmisille tarpeellinen tapa hahmottaa tilanteita. Sitä hämmentyy kun ei tiedä onko toinen mies vai nainen. On pakko tietää.”
Anonyymi 1

”Mulle ei oo koskaan kerrottu, että pojat ei voi tehdä noin. Enkä mä oo ite sitä mieltä, ettei ne voi, mutta mä en oikein uskalla rikkoa normeja.”
Anonyymi 2

”Ei. Ei mulla oikein oo mitään kokemusta tai muistoa sukupuolesta. Mistä sen muka vois ees tietää?”
Anonyymi 3

Mistä on pienet tytöt ja pojat tehty - entä muut?

Teatteri- ja journalistiopiskelijoiden järjestämässä illassa keskustelijoina ovat Jaana Kuosa, terveystiedon ja kotitalouden opettaja, Mikko Väisänen, valtakunnallisen Sinuiksi-tuki- ja neuvontapalvelun toiminnanjohtaja ja Setan varapuheenjohtaja, Hanna Vilkka, kasvatustieteiden yliopistonlehtori ja tutkija, Jussi Turhala, copywriter ja te.

Työryhmä: Laura Halonen, Sara-Maria Heinonen, Ella Kiviniemi, Konsta Laakso, Mirka Muilu, Elina Saarela, Juho Rantonen ja Hegy Tuusvuori.

Osoite Tampereen yliopiston päärakennus, Kalevantie 4, D-siipi.
Vapaa pääsy! Baari auki!

Monttu auki on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, ilmaiset iltamat kaikelle kansalle. Joka toinen kerta se esittelee Nätyn taiteellisia projekteja ja joka toisella kertaa Puhutaan politiikkaa! eli päästään todistamaan Nätyn opiskelijoiden yhteistyössä muiden oppiaineiden kollegojen kanssa järjestämiä poliittisia debatteja.

Luvassa keskustelua, politiikkaa, runoa, proosaa ja musiikkia.

Ilmainen sisäänpääsy. HUOM! Iltamissa on baari, josta saa ostaa virvokkeita sekä mietoja alkoholijuomia!

Viimeisissä syyslukukauden Monttu auki -iltamissa, perjantaina 12.12., pidetään Joulubileet, jolloin koko Näty heittäytyy pukin pauloihin.

Kuva: Ella Kiviniemi