Nätyn lehtoraatit kiinnostivat 64:ää hakijaa

TAMPEREEN YLIOPISTO
Viestinnän, median ja teatterin yksikkö CMT
Tiedote 14.1.2014

Nätyn lehtoraatit kiinnostivat 64:ää hakijaa

Nätyn teatterityön opetustehtävät kiinnostavat teatterialaa laajasti. Joulukuussa haettavaksi julistettua neljää yliopistonlehtorin tehtävää pyrki kaikkiaan 64 hakijaa.

Eniten hakemuksia tuli musiikin ja laulun yliopistonlehtoraattiin, kaikkiaan 20. Lähes yhtä suosittuja olivat näyttelijäntaiteen yliopistonlehtorin tehtävä (18 hakemusta) ja liikkeen ja tanssin yliopistonlehtorin tehtävä (17 hakemusta). Puhetekniikan ja ääni-ilmaisun yliopistonlehtoriksi pyrki yhdeksän hakijaa.

Näyttelijäntaiteen yliopistonlehtorin tehtävää hakivat: Mikko Bredenberg, Teijo Eloranta, Maria Fomin, Jevgeni Haukka, Tarja Heinula, Minna Hokkanen,  Atro Kahiluoto, Mikko Kanninen, Katja Kiuru-Miller, Mira Kivilä, Riku Korhonen, Jouni Leikkonen, Stephen Morgan-MacKay , Emilia Pokkinen-Salo, Jarmo Savela, Hans Stigzelius ja Satu Virtala sekä yksi hakija, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

Musiikin ja laulun yliopistonlehtorin tehtävää hakivat: Tua Hakanpää, Ulla Hakola-Renko, Minna Hilke, Nina Jokela, Kristiina Kattelus, Sanna Kurki-Suonio, Jyri Lahtinen, Ninni Martikainen, Sari Metsäkylä-Tuominen, Kirsi Mäki, Sanni Orasmaa, Aija Puurtinen, Jari Pylväinen, Tuija Rantalainen, Satu Ristlakki, Anu Sallinen, Arla Salo-Pursiainen, Tero Valtonen, Nuutti Vapaavuori ja Mari Vuorijärvi.

Puhetekniikan ja ääni-ilmaisun yliopistonlehtorin tehtävää hakivat: Anne Alanne, Johanna Leskelä, Stephen Morgan-MacKay, Heini Nikander, Satu Olkkonen, Pia Surakka, Tiina Syrjä, Jenna Vehka-Aho ja Teija Waaramaa-Mäki-Kulmala.

Liikkeen ja tanssin yliopistonlehtorin tehtävää hakivat: Hanna Brotherus, Raisa Foster, Sami Haapala, Joona Halonen, Kirsi Heimonen, Maija Hoisko, Virpi Juntti, Jenni Kivelä, Oula Kitti, Mia Liski, Jarkko Mandelin, Samuli Nordberg, Ari Numminen, Mikko Orpana, Anna-Maria Paadar, Timo Saari ja Kalevi Tasanen.

Yliopistonlehtorin tehtävät ovat nelivuotisia ja alkavat 1.8.2014. Tehtäviin valittavista on tarkoitus päättää viimeistään maaliskuun aikana. Yliopistonlehtorit osallistuvat mahdollisuuksien mukaan jo Nätyn kevään 2014 opiskelijavalintaan.

Lisätietoja:
Johtaja Heikki Hellman, heikki.hellman@uta.fi, 040 571 3184