Journagility-esitys yliopiston pääaulassa perjantaina 9.12. klo 11.00

Kyseessä on näyttelijäntyön opetuksen (NÄTY) ja kuvajournalismiopetuksen (KJL) yhteishanke, jonka lopputuloksena on eräänlainen näytelty lehti.

NÄTYn kolmannen vuoden opiskelijat ja KJL:n toisen vuoden opiskelijat osallistuivat lehden tekoon. Viisi ryhmää kokoontui viime viikon maanantaina ideoimaan lehteä ja sitä jalostettiin viikon varrella. Väljänä teemana oli itsenäisyyspäivä. Lehden viisi osastoa esitettiin samanaikaisesti Tammelantorilla pe 2.12. klo 11. Työtapa muistutti NÄTYn ja KJL:n kuuden vuoden takaista Agit Piazza -hanketta.

Toinen Journagility-esitys tuosta samasta aineistosta nähdään huomenna klo 11:00 yliopiston Päätalon pääaulassa. Sama opiskelijaryhmä teki myös taannoiseen Journalismikritiikin seminaariin sisältöä.

Pääaulassa on pe 9.12. esillä myös KJL:n opiskelijoiden kuvanäyttely Tammelantorin esityksestä.

Terveisin

Anssi Männistö,