NÄTYN MONOLOGIFESTIVAALI LAVAKLUBILLA 3.5.2018

12.4.2018

Kuva: Anna Böhm.

MONOLOGIFESTIVAALI

Nätyn kakkoskurssilaisten Monologifestivaalilla nähdään kaksitoista Nätyllä ja Teatterikorkeakoulussa työstettyä monologia.

Anna Böhm, Miko Petteri Jaakkola, Minea Lång, Ville Mikkonen, Niklas Rautén ja Sofia Smeds Nätyn kakkoskurssilta ovat tehneet kuusi tiimityönä kirjoitettua monologia. Aiheet ovat tästä ajasta ja tämän ajan ihmisistä: vauva-arki, youtube-tähti, persoonan jakautuminen, paniikkihäiriö, kleptomania, kuuluisuus. Henkilöhahmot ovat saaneet inspiraationsa Maria Jotunin Kultaisesta vasikasta, Mark Ravenhillin Shopping & Fuckingista ja Choderlos de Laclosin Vaarallisista suhteista.

Samaan aikaan Nätyn kakkoskurssin toinen puolisko (Heli Hyttinen, Inke Koskinen, Samuel Kujala, Linnea Leino, Santeri Niskanen ja Arttu Soilumo) on työstänyt Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun adaptaatiokurssilla kuusi dramaturgiopiskelijoiden kirjoittamaa, Hella Wuolijoen Niskavuori-sarjasta inspiraationsa saanutta monologia.

Aika: Torstai 3.5.2018 klo 18 lukien
Paikka: Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki.

MONOLOGIT:
Veikka Heinonen: NISKAVUORI PALAA
Anni Ihlberg: KAIKKI OMAT ASIAT
Liila Jokelin: SÄ KASVOIT NEITO KAUNAINEN
Juho Keränen: NISKAVUORELLA KASVAA MINUN LEIPÄNI
Joel Mäkipää: X
Hanna-Kaisa Tiainen: TREASUREBOY
Anna Böhm ja Santeri Niskanen: KLASEERATTU ELÄMÄ – Ha-ha-haa
Niklas Rautén ja Inke Koskinen: SE EI PANE JOKA PELKÄÄ
Sofia Smeds ja Linnea Leino: SAVITYÖ
Miko Petteri Jaakkola ja Heli Hyttinen: TASKU
Ville Mikkonen ja Arttu Soilumo: WHADIS LAAV?
Minea Lång ja Samuel Kujala: LA PETITE MORT

Monologijakson opettajina ovat toimineet Nätyltä yliopistonlehtorit Samuli Nordberg, Tiina Syrjä ja Minna Hokkanen sekä professori Pauliina Hulkko, Teatterikorkeakoulusta dramaturgian lehtorit Maria Kilpi ja Tuomas Timonen sekä dramaturgian professori Katariina Numminen.

Monologifestivaalille ei oteta paikkavarauksia. Tule ajoissa, paikkoja rajoitetusti.

Vapaa pääsy.