Nätyläiset NONSTOP -festivaaleilla Saksassa

Nätyn dokumentti ja teatteri -maisterijaksolla esitetty Kipeä juttu osallistuu Chemnitzin teatterin NONSTOP -festivaaleille lauantaina 16.5.2016.

Yhteistyössä on mukana myös Chemnitzin ystävyyskaupunki Tampere.

KIPEÄ JUTTU

"Tekis mieli sanoo, että oon kiitollinen siitä, että se kipu on...mut sit toisaalta en vitus oo."

Työryhmä: Antti Lehtinen (Teak D-ma), Ella Mettänen (Näty 4), Antti Tiensuu (Näty 4) ja Paavo Kääriäinen (Näty 4)

Festivaalin kotisivut:

DOKUMENTTI JA TEATTERI

Tampereen yliopiston teatterityön tutkinto-ohjelma Näty, Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun dramaturgian, ohjauksen ja valo- ja äänisuunnittelun koulutusohjelmat sekä Tampereen Teatteri toteuttivat syksyllä 2014 ja keväällä 2015 yhteisopintojaksot, joiden aiheena oli dokumentti ja teatteri.

Jaksoilla tutkittiin dokumenttia ja dokumentaarisuutta, ja ne päättyivät helmikuussa 2015 Tampereella nähtäviin esityksiin ja interventioihin.

Seitsemässä eri tuotannossa tutkittiin esityksellisin keinoin dokumentaarisia materiaaleja ja tiloja eri puolilla Tamperetta.

Jakson opettajina toimivat Pauliina Hulkko ja Pilvi Porkola.