MINUN KULJEKSIVA ELÄMÄNI - uusia teatterilauluja

Minun kuljeksiva elämäni –lauluilta esittelee uuden sukupolven teatterilauluja. Osa kappaleista on kuultu muun muassa Meriteatterin esityksissä, osa saa ensisoittonsa nyt.

Minun kuljeksiva elämäni -lauluillan laulut kertovat väkeviä tarinoita levottomista naisista, jotka seilaavat maailman meriä, joutuvat suljetuksi Seilin mielisairaalasaarelle ja lähtevät lipettiin aamun ensimmäisellä metrolla. Loppuuko haavan havina koskaan?

Sanoittaja Anni Mikkelsson ja säveltäjä Minja Koskela ovat tehneet yhdessä lauluja yli kymmenen vuotta. Koskelan lisäksi lauluillassa laulavat näyttelijät Ella Mettänen ja Vera Veiskola, jotka opiskelevat neljättä vuotta Tampereen yliopiston Nätyllä.

Sävellykset:
Minja Koskela, Vera Veiskola ja Hannes Mikkelsson

Sanat:
Anni Mikkelsson ja Minja Koskela

Lavalla:
Ella Mettänen, Vera Veiskola ja Minja Koskela

VAPAA PÄÄSY

Tarjolla pientä purtavaa ja kurkunkostuketta.

Tampereen yliopiston Teatterimonttu, Kalevantie 4, D-osa.

Lauluiltaa tukee Uhana Design www.uhanadesign.fi

Kuva: Lilli Munck
-----------------------------------------------------------------------------

Monttu auki on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, ilmaiset iltamat kaikelle kansalle. Iltamissa esitellään Nätyn taiteellisia projekteja ja Puhutaan politiikkaa! eli päästään todistamaan Nätyn opiskelijoiden yhteistyössä muiden oppiaineiden kollegojen kanssa järjestämiä poliittisia debatteja.