Nätyllä juhlittiin uusia maistereita

Sunnuntaina 22. toukokuuta vietettiin uusien teatteritaiteen maistereiden valmistujaisia. Jo perinteeksi muodostuneissa valmistujaisjuhlissa oli mukana Nätyn henkilökuntaa, ystäviä ja sukulaisia sekä tietysti 12 uutta maisteria.

Päivä alkoi ryhmäkuvan ottamisella Elianderin rannassa. Maisterit tähyilevät tulevaisuuden ulapalle.

Vasemmalta oikealle: Emilia Kokko, Minka Kuustonen, Lauri Kukkkonen, Liisa Pöntinen, Aleksi Lavaste, Laura Rämä, Emmi Kaislakari, Jarkko Niemi, Maiju Saarinen, Riikka Papunen, Hiski Grönstrand ja Juha-Matti Koskela.

Toisen vuosikurssin opiskelijat valmistelivat Tammerin puistoon kuohuviinitarjoilun.

Maisterikulkue saapuu.

Malja uusille näyttelijöille.

Päivä oli laulua ja musiikkia täynnä. Tässä laulamassa Riikka Papunen, Laura Rämä ja Emilia Kokko.

Tammerin puistosta siirryttiin Finlaysonin palatsiin, joka tarjosi suorituksen arvoisen miljöön.

Toisen vuosikurssin opiskelijat lauloivat valmistuville.

Tiedon portaita on kohottu jo korkealle.

Myös Nätyn henkilökunta innostui esittämään yllätyskappaleen (jota oli toki ahkerasti valmisteltu jo etukäteen). Ei pidä peiliä syyttää -biisi oli Nätyn Reviisori-esityksestä. Kuvassa revittelevät professori Yrjö Juhani Renvall, Nätyn tekninen suunnittelija Samuli Hytönen ja lehtorit Tiina Syrjä ja Arla Salo.

Tärkeään ja odotettuun päivään liittyy myös oma haikeutensa. Nämä ihmiset kuitenkin varmasti tapaavat vielä toisensa useilla näyttämöillä.

Finlaysonin palatsissa näyttelijät palkittiin maisterinseppeleillä ja kirjalahjoilla.

Ilta jatkui vielä kulttuuritalo Telakassa. Jälleen lahjakkaat nuoremmat nätyläiset vauhdissa. Kitarassa Jussi Parviainen, rummuissa Tiia Ollikainen ja bassossa Topi Kohonen. Laulamassa oli Maiju-Riina Huttunen.

Lehtori Hanno Eskola vetäisi myös biisin maistereiden kunniaksi.

Valokuvat Jonne Renvall