L12 LIKAINEN TUSINA

L12
LIKAINEN TUSINA MONOLOGI-ILTA
29.4.-6.5.2016

Kuinka monta kertaa sitä olisi jotain sanottavaa. Mutta ei tule sanotuksi. Kaikenlaista kitkaa. Väärinkäsityksiä. Tyhmyyttä. Kiusaamista. Väsymystä. Rajoitteita. Puhdasta vittuilua. Niin. Eikä vaan tule sanotuksi. Päivästä toiseen tuijottelua, mykkyyttä nurinkurisessa maailmassa. Eikä vaan tule sanotuksi.

Mutta nyt sanotaan. Tässä illassa annetaan  pienelle ihmiselle mahdollisuus puhua tuntonsa ulos. Nyt myönnetään siihen oikein lupa. Oikein kannustetaan. Ammutaan sanoilla niin, että raikaa. Röyhkeästi. Se olen minä oikea ihminen ja nyt on minun vuoro.
Kaksitoista kohtaloa. Kaksitoista tarinaa. Annetaan heille mahdollisuus. Kerrankin.

Nätyn kakkoskurssin opiskelijat esittävät Teatterikorkeakoulun dramaturgiopiskelijoiden kirjoittamia monologeja. Aiheet ovat  tästä ajasta ja tämän ajan ihmisistä. Mitä kaikkea ympärillämme tapahtukaan. Hirvittää, pelottaa, ihmetyttää, mutta luojan kiitos naurattaa kaiken päälle. Taitaa olla  elämänmakuisen iltaman merkit ilmassa.

Teatterityön tutkinto-ohjelma Nätyn toinen vuosikurssi esittää 12 monologia.

Esiintyjät: Marketta Tikkanen, Tatu Sinisalo, Saga Sarkola, Elina Saarela, Juho Rantonen, Pihla Pohjolainen, Konsta Laakso, Oliver Kollberg, Mikko Kauppila, Sara-Maria Heinonen, Katariina Havukainen ja Atte Antikainen.

Kirjoittajat: Elina Minn, Iira Halttunen, Klaus Maunuksela, Elle Kokkonen, Ella Kähärä, Camilla Rantanen, Tarleena Laakso, Anni Rajamäki, Ruusu Haarla, Henna Parkas ja Laura Valkama.

Opettajina näyttelijä Pekka Heikkinen ja dramaturgian lehtori Tuomas Timonen.

Esitykset Teatterimontussa:
Perjantaina 29.4. klo 18
Tiistaina 3.5. klo 18
Perjantaina 6.5. klo 18

Esitykset Kansallisteatterin Lavaklubilla:
Keskiviikkona 4.5. klo 18

Esityksen kesto n. 4 tuntia.

Vapaa pääsy.

Teatterimontun paikkavaraukset arkisin klo 10-15 puh. 050 395 1197 tai teatteri@uta.fi

Lavaklubille ei ole paikkavarauksia. Tule ajoissa paikalle, paikkoja rajoitetusti.