Näty laulaa ääneen! 16. ja 17.5.

3.5.2018

Kuva: Jonne Renvall

Kevään 2018 Laulustudio-opintojakson päätöskonsertissa kuullaan Nätyn toisen vuosikurssin opiskelijoiden tulkintoja tunnetuista ja vähemmän tunnetuista lauluista. Lauluja on käsitelty musiikkityylistä riippumatta puheenvuoroina, jotka muodostavat kaaren tälle kaksiosaiselle konsertille. Näyttelijäopiskelijat ovat laittaneet itsensä täysin likoon ja harjoitelleet soittamaan uusia soittimia, säestämään itseään pianolla, beatboxaamaan ja laulamaan täysin ilman instrumentteja – a cappella. Tule kuulemaan miten.

Ohjaaja: yliopistonlehtori Soila Sariola-Lehtinen

Esiintyjät: Anna Böhm, Arttu Soilumo, Heli Hyttinen, Sofia Smeds, Miko Petteri Jaakkola, Niklas Rautén, Inke Koskinen, Santeri Niskanen, Samuel Kujala, Ville Mikkonen, Linnea Leino ja Minea Lång.

Esitykset:
Keskiviikko 16.5 klo 19